2014. december 23. 20:36 - SzerencseVadász

Rulett játékbemutató 1.

17 pörgetésből €9,4 nyereség

rulett_nyeremeny_600x430_01.png

Számjegyeken alapuló rulett stratégia

(1-es számú bloglecke bemutató - előzetes)

Ugyanezen a címen volt egy közkedvelt oldalam, amin nagyon sok látogató fordult meg az évek során. A blogter.hu oldal megszűnésével egyik napról a másikra, az összes tartalom elveszett. Ugyanígy jártam korábban másik két oldalammal is. Az egyik a "Rulett Egyetem" volt, a másik pedig a "Rulett Akadémia". Mindkettő a buzz.hu oldalakon volt található. (Az utóbbi kettő tartalma el lett mentve, így újból elérhetőek lesznek)

Röviden az oldal tartalmáról

A Rulett Mánia oldalon a BLOG menü alatt található az a leckesorozat, amelyben részletesen bemutatom a számjegyeken alapuló stratégiát valódi pénzes játékokban kipörgetett számsorokon, nagyon részletes leírásokkal. Azon lévő tartalom nagyon sok év munkájának az eredménye. Jelenleg a világon egyedülálló megközelítése az online rulettjátékoknak. Jelenleg csak magyarul érhető el, de hamarosan angol nyelven is letölthető lesz.

Tekintettel arra, hogy rengeteg munka fekszik benne, ezért a leckékhez (jelenleg 6 db) csak fizetősen lehet hozzájutni. Minden leckét külön kell megvásárolni. A leckék ára $7, ami 2014.12.31.-ig akciósan $3,5- ért lehet megvenni.

Mitől lett más a számalapú rulett stratégia oktatása?       

Egyrészt folyamatosan frissül a dizájn, hogy még élvezhetőbb, és főleg áttekinthetőbb legyen a tartalom. Az igazi változás a korábbiakhoz képest az, hogy a közel 2 éves kényszerű leállás után (privát okok) folyamatosan bővülni fog a tartalom. Ez nem csak mennyiségi növekedést jelent, hanem a korábbi gyakorlattól eltérően a következőkben nem csak a megnyer találatokat vezetem le, hanem azokat is, amelyek veszítettek, vagy el lettek nézve,vagy esetleg kimaradtak a tétadásból. (Minden bemutatott játék hitelesített,és valós pénzen lett lejátszva.)

Ahogy a címben is olvasható, ezen az oldalon a  blogleckékbe betett részletes bemutatók előzetese kerül be, így a folytatást csak azok tudják megtekinteni, akik korábban megvásárolták, vagy most fogják megvásárolni a leckéket.

Játékelőzetes

 A youtube videoban a valós játék hitelesítése, és egyes találatok sorrendje van bemutatva.

rulett_valosagshow_video_letoltes_450x149_01.png

rulett_mintak_blog_lecke_00.png

 

 

 rulett_animaciok_600x70.jpg

 rulett_blog_lecke_1_bemutato_2_1_resz_anigif.gif

rulett_blog_lecke_1_bemutato_2_2_resz_anigif.gif

rulett_blog_lecke_1_bemutato_2_3_resz_anigif.gif

A folytatásban előkészítés alatt:

 

Videó: http://youtu.be/Q35NYLSad-I

  • 16 pörgetés > Nyereség €7
  • 24 pörgetés > Nyereség €27,7

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=Ln1t8S_bNrM

Ebben, egy vesztésből egy nagyobb találattal sikerült kiszállni.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=r-yktg2nj6g

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=4S9v364ZYG8

rulett_valosagshow_bemutato_02_600x70.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rulett-szamjegyeken-strategia.blog.hu/api/trackback/id/tr57006543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása