2014. december 30. 00:53 - SzerencseVadász

Rulett játékbemutató 3.

7 pörgetésből €3,25 nyereség

Számjegyeken alapuló rulett stratégia

(1-es számú bloglecke bemutató - előzetes)

 

Trendek találkozása

 A teljes játékból csak egy találatot emelek ki, a részletes elemzés a blogleckében lesz megtalálható.

Ismét belefutottunk egy ismétlődésbe. Az ismétlődés történhet direktben, vagy fordítottan, mint ebben a játékban is látható. Ez volt az egyik trend, a másik pedig a helyi érték tükröződése.

A rulettjátékokban a tükröződés szintén egy gyakori trend. Ha jobban belegondolunk, akkor kettős tükröződés történt. Egyrészt a helyi érték,- másrészt a számok ismétlődésének tükröződése. (9/32 <> 32/9)

A rulett egy szeszélyes kisasszony

Akik régebb óta figyelik a számjegyeken alapuló stratégiáról írtakat, azok most biztosan felkapják a fejüket, mert azonnal felfedeznek egy ellentmondást. Ugyanis ebben a játékban a helyi érték tükröződésének nem egy klasszikus esetével állunk szemben. A rulett már csak ilyen! Nem adja meg könnyen magát! Ugyanakkor mégis van egy olyan belső logikája ennek a helyi érték tükröződésnek, amiből következtetni lehetett arra, hogy a „0” helyi érték fog következni.

Miközben írtam a fenti sorokat, észrevettem valamit, amire játék közbe nem figyeltem fel, pedig nagy találatot lehetett volna elérni vele. Igazi csemege lesz a leckét olvasók számára. El is mentettem a feljegyzést, nehogy kimaradjon.

 

Játékelőzetes

A youtube videoban a valós játék hitelesítése, és egyes találatok sorrendje van bemutatva.

rulett_youtube_banner_450x150.jpg

rulett_blog_lecke_1_bemutato_3_0.png

rulett_blog_lecke_1_bemutato_3_1_resz_anigif.gif

rulett_valosagshow_bemutato_2_600x70.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rulett-szamjegyeken-strategia.blog.hu/api/trackback/id/tr917021219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása