2014. december 26. 16:55 - SzerencseVadász

Rulett játékbemutató 2.

28 pörgetésből €13,65 nyereség

Számjegyeken alapuló rulett stratégia

(1-es számú bloglecke bemutató - előzetes)

 

Egy nehéz nap "éjszakája"

Ebből csak annyi igaz, hogy ma két, nagyon nehéz játékon vagyok túl. Mindkettő sikeresen zárult és megdupláztam a pénzemet. A kettőből az egyiket emelem csak ki, és abból is a telitalálatot adó játékot. A többi játékmenet is ki lesz elemezve, de az majd a blogleckébe fog bekerülni.

Miért pont ezt az egy tétadást mutatom be?

A rulett blogleckék a számjegyeken alapuló rulett stratégia oktatásáról szól, és ez a találat szemlélteti a legjobban, hogy ez valójában hogyan működik, és miért igaz, hogy el kell vonatkoztatnunk a valós számoktól, és a rulett számait fel kell bontani számjegyekre, matematikai műveletekre, és nem utolsó sorban a számok tulajdonságaira.

Vajon lehetséges az Online rulettben egyetlen számot eltalálni?

Miért ne lenne lehetséges! Számos példa van rá, mint ahogy ebben a játékban is a 19-es szám emelt tétet kapott. Minden más szám, ami a biztonsági tétadás miatt kapott tétet €0,1-es zsetonnal lett megjátszva, egyedül a 19-es szám kapott kiemeltet tétet €0,4 zsetonnal. Ennek pedig egyetlen oka volt. Az előzményekben megjelent számok ismétlődése történt meg más formában. Az egyikben a valós szám számjegyeire megbontva jelent meg, a telitalálatnál pedig valós szám formájában.

 rulett_ismetlodes_trend_600x70.jpg

Rulett számok ismétlődései

Már unásig ismételgetem, de nem elégszer, hogy a rulettben a legerősebb trend az ismétlődés. Ennek olyan törvényszerű okai vannak, amik abból következnek, hogy a rulett szabályok nem engedik a számok végtelen megjelenítését, mert csak összesen 37 db számjegyet használ.

Egyszerű lenne, ha pusztán a számok ismétlődéséről lenne csak szó. Arról is (!), de az ismétlődéseknek számtalan formái vannak. Az ismétlődések ugyanolyan mintákat alkotnak, mint például a színek. Nem csak a szín képezhet mintát, hanem akár egy szám, vagy egy számhoz tartozó tulajdonság (egyjegyű/kétjegyű, páros/páratlan stb)  ismétlődése.

Sokan nem értik, vagy éppen nem fogadják el, hogy a természetben a legbriliánsabb programozó az emberi agy. Hihetetlen képességek vannak benne. Semmit nem tud olyan biztonsággal felismerni, mint a mintákat. Ha okosabbak akarunk lenni nála, akkor úgyis alul maradunk. Ha hagyjuk, hogy ő vezessen bennünket, akkor a tudatalattink mindig ott fog állni mögöttünk és súg nekünk, mert az a dolga. A gondolkodás! Ezért szigorúan tilos módosított tudatállapotban játszani, vagy zavaró körülmények közepette. Jó dolog az okos telefon, de aki a buszon állva akar játszani két megálló között, ne csodálkozzon, ha elbukik mindent.

 

 

Mire képes az agyunk?

Megismerni az ismeretlent, vagy felismerni a megismertet. Agyunk csak azokat a mintákat képes beazonosítani, amiket már ismer, találkozott velük, mert nem megtanulni kell ezeket, hanem megismerni. A tudásunk lényege abból áll, hogy megismerjük, hogy a valóságban mi az, ami lehetséges, ami valóban előfordulhat. Ennek megismerése pedig nem lehetséges a megismerés folyamatának megkerülésével.

Sokféle véleménnyel találkoztam az elmúlt évek alatt. Volt, aki olyan szintre fejlesztette az önismeretét, hogy még nekem is tudott újat mutatni. A számjegyeken alapuló stratégia teljesen értéktelen dolog olyanok számára, akik kételkednek annak racionalitásában. Nem javallott azoknak, akik nem tudnak hinni az emberi agy képességében, ami mindenki számára adott, de vannak, akik ezt elnyomják, és saját maguk állítják fel azokat a tudati gátakat, ami soha nem engedi őket a számjegyeken alapuló stratégia megértése közelébe. Ezeket az embereket soha nem fogom tudni meggyőzni, és nem is akarom. Ha még nem találkoztál ezzel a teszttel, akkor feltétlenül végezd el! Mindössze 1 perc, és megfogod érteni, hogy milyen képességekkel bír az agyunk, és képes meglátni azt, amit csak a szemünkkel soha nem lennénk képesek.

Ne csak nézz, láss is! Szokták mondani, és mennyire igaz. Ezt toldottam meg azzal, hogy a szemeddel nézz, és az agyaddal láss! Ebben van a számjegyeken alapuló stratégia lényege!

rulett_agyunk_teszt_600x70.jpg

Bármennyire is erőlködsz, az eredeti képbe képtelen vagy belelátni azt, ami mögötte van, mert az  csak a szemed látja, amíg a másikat az agyunk látja.

 

Játékelőzetes

A youtube videoban a valós játék hitelesítése, és egyes találatok sorrendje van bemutatva.

rulett_youtube_banner_05_minta_450x150.jpg

rulett_kepek_banner_video_05_minta_600x70.jpgrulett_kepek_banner_video_05_minta_01_600x70.jpgrulett_kepek_banner_video_05_minta_02_600x70.jpg

rulett_video_05_minta_01_600x400.png

rulett_video_05_minta_02_600x400.png

A számtani sor (18,19) bekövetkezését erősítette, hogy a 18 előtt nulla volt mind a két esetben. Így "beindult" az ismétlődés trend, aminek az alakja a második esetben is lehetett volna más, nem csak a valós számalak. Ebben már a tapasztalatom segített, hogy ilyen esetben minek van a nagyobb valószínűsége. Ebből már arra is rájöhettél, hogy ez nem egyedi eset! A részletes bemutatóban az is benne lesz, hogy a többi szám miért kapott tétet, de ez már csak a első leckében lesz benne.

A folytatásban előkészítés alatt:

 

Videó: http://youtu.be/Q35NYLSad-I

  • 16 pörgetés > Nyereség €7
  • 24 pörgetés > Nyereség €27,7

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=Ln1t8S_bNrM

Ebben, egy vesztésből egy nagyobb találattal sikerült kiszállni.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=r-yktg2nj6g

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=4S9v364ZYG8

rulett_valosagshow_bemutato_01_600x70_1.jpg

rulett_valosagshow_bemutato_3_600x70.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rulett-szamjegyeken-strategia.blog.hu/api/trackback/id/tr437012619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása